BLI EN DEL AV MECAN

Hos oss får du muligheten til å jobbe med avanserte prosjekter innen subsea, havbruk, maritim næring og prosessindustri, med tilgang til toppmoderne utstyr og fasiliteter. Er du klar for å ta din karriere til neste nivå?

Siden 1987 har Mecan AS vært en pålitelig partner for industrisektoren, og levert førsteklasses løsninger til ulike bransjer, inkludert subsea, havbruk, maritim næring og prosessindustri. Med over 50 dedikerte ansatte og en imponerende omsetning på 145 millioner NOK i 2023, fortsetter Mecan å lede an innen levering av høykvalitets industrielle tjenester.

Vi er stolte av å være et full-service selskap, eid av våre ansatte, som tilbyr et bredt spekter av tjenester fra fabrikasjon, maskinering og sammenstilling til testing, installasjon og vedlikehold. Våre toppmoderne fasiliteter ligger på Husøy, strategisk plassert i hjertet av Vestlandet, hvor vårt ekspertteam og vår avanserte maskinpark driver oss fremover.

Hos Mecan er våre ansatte vår største ressurs. Deres fagkompetanse, erfaring og forpliktelse til kvalitet definerer hvem vi er. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss, slik at vi kan være den beste samarbeidspartneren for våre kunder og den beste arbeidsplassen for våre ansatte.

Vi er særlig stolte av vår sterke satsing på lærlinger, og vi har som mål å alltid ha over 10% lærlinger i staben. For øyeblikket har vi hele 17%, noe som viser vårt engasjement for å utvikle neste generasjon fagfolk.

Hvorfor Jobbe Hos Oss?

  • Bred industriell ekspertise: Hos Mecan jobber du med en spennende miks av prosjekter innen subsea, havbruk, maritim næring og prosessindustri. Dette gir deg muligheten til å ikke bare anvende din ekspertise, men også utfordre deg selv i allsidige og meningsfulle prosjekter.
  • Fremtidsrettet teknologi: Våre toppmoderne fasiliteter er utstyrt med den nyeste teknologien og avansert maskineri. Dette gir deg verktøyene til å jobbe på en mest mulig effektiv og presis måte, slik at du kan levere kvalitetsarbeid som vi er stolte av.
  • Sterk samarbeidsånd: Samarbeid er mer enn bare en kjerneverdi hos oss – det er limet som holder oss sammen. Bli en del av et dynamisk og støttende team hvor dine ideer og ferdigheter virkelig blir verdsatt, og hvor vi sammen skaper resultater i verdensklasse.
  • Industriell stolthet: Vårt team består av dedikerte fagfolk som er stolte av sitt håndverk. Industriell stolthet er en del av vår identitet – det ligger i våre røtter og gjenspeiles i alt vi gjør. Vårt slagord er: Industrious people – Industrial solutions.

Ansattfordeler

  • Omfattende helse- og pensjonsforsikring: Hos Mecan setter vi våre ansatte først. Derfor tilbyr vi en utvidet pensjonsforsikring som sikrer din fremtid, i tillegg til en behandlingsforsikring som gir deg rask tilgang til helsetjenester når du trenger det. Din trygghet er vår prioritet.
  • Sterkt og trygt arbeidsmiljø: Vi tar arbeidsmiljøet på største alvor. Vårt Arbeidsmiljøutvalg (AMU) jobber aktivt med kontinuerlige forbedringer, og vi gjennomfører regelmessige kartlegginger og medarbeiderundersøkelser. Resultatene taler for seg selv – våre ansatte trives veldig godt.
  • Aktiv Velferdsklubb: Vår velferdsklubb er en viktig del av livet på Mecan. Her får du tilgang til en rekke fordeler, inkludert utlån av utstyr til fritidsbruk. Vi arrangerer sosiale sammenkomster og blåturer flere ganger i året, slik at du kan ha det gøy og bygge fellesskap med kolleger utenfor arbeidstiden. Vi legger til rette for at du kan ha det kjekt – både på og utenfor jobben.

SEND OSS EN ÅPEN SØKNAD