Complete > ferdigstille

Med Complete > mener vi vår erfaring og kapasitet til å levere komplette prosjekter, «nøkkelferdig» om vi kan bruke det ordet. For mange av våre kunder er vi en «one stop shop», og tilbyr komplette leveranser. Dette kan være inkludert 3. part tjenester som f.eks. overflatebehandling, elektro og automasjon, styrkeberegninger/stressanalyser. Gjennom over 30 års erfaring med store og små totalleveranser, er det nesten ingen begrensninger til hva vi kan levere sammen med våre samarbeidspartnere. Ikke minst er dokumentasjon og verifikasjon kanskje den viktigste delen av leveransen.

Montering og testing inhouse

Med godt kvalifisert personell tilbyr vi gjerne montering / sammenstilling av produktene vi produserer for våre kunder. Vi utfører alt i fra testmontering til komplett funksjonstesting, måling og trykktesting av produktene. Gjennomføring av komplett FAT sammen med våre kunder har vi lang erfaring med.

Dokumentasjon og verifikasjon

Etter kundens ønske og krav kan vi levere komplette dokumentasjonspakker / MRB. Vi henter gjerne inn 3. part for verifikasjon, f.eks. DNV-GL, Bureau Veritas eller andre. Vi har lang erfaring med å levere produkter som inkl. f.eks. CE merking og/eller Ex-sertifisering.Tjenester vi kan tilby innenfor Complete >

> Prosjektledelse
> Håndtering av komplette prosjekter internt og/eller i samarbeid med andre
> Dokumentasjon
> Verifikasjon

Vårt fokus:

> Rask respons og kort ledetid

Erfaring:

> Bred erfaring med utvikling og fabrikasjon av CE merket utstyr iht. maskinforeskriften
> Erfaring med utvikling, fabrikasjon og testing av ATEX-sertifisert utstyr
> Erfaring med vedlikehold og re-sertifisering iht. DNV-RP-E101
> Bygging av containere / baskets iht. DNV 2.7.1
> Utvikling og produksjon av brønnverktøy iht. NORSOK D-002